Band Insterstate316. Foto: PR
Band Insterstate316. Foto: PR

Interstate316 treedt op bij Uniek Café

Muziek Vorden

VORDEN - Op 9 december presenteert Uniek Café met trots een liveoptreden van de veelbelovende band Interstate316. Met Onno Eckhardt op zang, Jan Denekamp op gitaar en Jeffrey Siemes op drums mag Interstate316 zich met recht een Vordense band noemen. 

De band, verder bestaande uit John Boerakker op bas, Erwin Koers op sax en Cor Lerink op toetsen, is ontstaan uit een gedeelde passie voor muziek en een band met de Rijksweg N316. De zes diverse muzikanten bundelen hun krachten en vormen samen de unieke sound van Interstate316.

Interstate316 brengt een gevarieerd repertoire van covers die voor iedere muziekliefhebber herkenbaar zijn, maar ook schuwen ze het niet om af en toe een verrassende wending te nemen. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te gaan op een muzikale reis langs de Dijk, te varen op de klanken van Brian Ferry, of stevig mee te rocken op nummers van Springsteen en de Stones.

Het evenement vindt plaats in Uniek Café, waar de deuren om 20.00 uur open zullen gaan. De toegang is gebaseerd op een vrije gift, maar vol is vol!