Vanessa Kourtesi. Foto: PR

Vanessa Kourtesi. Foto: PR

Vanessa Kourtesi brengt Griekse muziek en dans naar Warnsveld

Muziek Warnsveld

WARNSVELD - Op zondag 10 december om 12.00 uur staat het Wereldlokaal Warnsveld, in ‘t Nut, bol van Griekse klanken en dans. Vanessa Kourtesi en haar Greek Traditional Trio nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de Griekse eilanden, Klein-Azië en het Griekse vasteland.

Het trio, bestaande uit Vanessa Kourtesi (zang), Alexandros Papadimitrakis (ud), en Thodoris Ziarkas (lyra, tambura, contrabas), belooft een gevarieerd programma met traditionele Griekse muziek, inclusief dans, ritme en melancholie. De rijke diversiteit van de Griekse cultuur wordt weerspiegeld in de klanken van bouzouki, lyra en ud.

Vanessa Kourtesi, afgestudeerd aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam, verbindt met haar composities de Griekse muziek met jazz en improvisatie. Het trio belicht belangrijke muzikale havens, van de Dodekanesos-eilanden tot Piraeus, en brengt de rijke Griekse muziekwereld tot leven.

Kaarten
Tickets 15 euro, jongeren, studenten en leden Nolano 10 euro, kinderen vanaf 9 jaar, minima en asielzoekers 5 euro. Kaarten bestellen via info@wereldmuziek.nl en betalen via NL68 RABO 0322 5387 69 t.n.v. Stichting Pentaton. Men kan ook kaarten aan de zaal kopen/betalen.


www.wereldmuziek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant