Het optreden zaterdagavond van Fesch n' Rock was extra bijzonder want Rita en Andreas traden namelijk niet zoals vorig jaar als duo maar als Fesch n’ Rock trio op. En wel met hun achttienjarige zoon Andreas junior (midden). Foto: PR.. .

Het optreden zaterdagavond van Fesch n' Rock was extra bijzonder want Rita en Andreas traden namelijk niet zoals vorig jaar als duo maar als Fesch n’ Rock trio op. En wel met hun achttienjarige zoon Andreas junior (midden). Foto: PR.. .

Schitterende powershow van Fesch n’ Rock in feestschuur van boerderij De Brouwer

Muziek Ruurlo

RUURLO – Een powershow, die absoluut meer lokaal publiek had verdiend. In een sfeervol ingerichte bedrijfshal van boerderij De Brouwer van de familie Van den Berg trad zaterdagavond op uitnodiging van Agnes van den Berg en Jeroen Hagen uit Ruurlo de Oostenrijkse partyband Fesch n’ Rock op tijdens de Mega Tiroler Party die Van den Berg en Hagen afgelopen weekeinde hielden.

Door Jan Hendriksen

Het optreden van Fesch n’ Rock was extra bijzonder, omdat Rita en Andreas namelijk niet zoals vorig jaar als duo optraden maar als Fesch n’ Rock trio ditmaal. En wel met hun achttienjarige zoon Andreas junior. Het drietal bracht een veelzijdig muzikaal programma met een mix van moderne en traditionele muziek uit Oostenrijk. Behalve hun eigen nummers kwamen ook nummers van onder andere de Schürzenjäger, Andreas Gabalier, Creedence Clearwater Revival, ACDC en countrymuziek aan bod. Kortom, een muzikaal programma om je vingers bij af te likken met voor ieder wat wils, met spetterende beeld- en lichteffecten. 

Agnes van den Berg en Jeroen Hagen kennen Rita en Andreas sinds 2018 via de Nederlandse fanclub ‘Rita en Andreas Lebe den Moment’ en hebben al vele optredens in Nederland en Oostenrijk bijgewoond. Het tweetal genoot zaterdagavond dan ook volop van de muzikale show. Vrienden van de fanclub ‘Rita en Andreas, Lebe den Moment’ uit onder meer België, Duitsland, Limburg, Groningen en Drenthe waren zaterdagavond naar Ruurlo gekomen. “Er heerste een gezellige sfeer en iedereen was enthousiast over de muzikale kwaliteiten van Fesch n’ Rock. Wij hebben zelf ook weer erg genoten. Maar ook de andere mensen zien genieten, deed ons extra goed”, aldus Agnes van den Berg.
De muziekavond werd zaterdag afgesloten met een Happy Hour met de Ruurlose DJ Alex (Kramp). Zondag was het ook erg gezellig tijdens het Frühschoppen met die Stadlfreunde Kapelle uit Twente en het Brook Duo uit Markelo, dat de afsluiting van het Mega Tiroler Party-weekend vormde.

Vrijwilligers
Het weer zat Agnes van den Berg en Jeroen Hagen in voorbereiding op de party afgelopen weekeinde niet mee. Vooral zaterdag was het bui aan bui. “Onze dank is ook extra groot richting de vrijwilligers die zich niet uit het veld lieten slaan”, aldus Jeroen Hagen. De feestschuur van boerderij De Brouwer is inmiddels door Agnes en Jeroen weer opgeruimd. “We genieten nog na en gaan alvast weer plannen maken voor de volgende Mega Tiroler Party in 2026.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant