Schouder aan Schouder kijkt uit naar het groot jubileumconcert. Foto Gerdi Oonk

Schouder aan Schouder kijkt uit naar het groot jubileumconcert. Foto Gerdi Oonk

Gerdi Oonk

Gemengd koor Schouder aan Schouder viert 12,5 jarig bestaan

Muziek Ruurlo

RUURLO - Dit jaar staan de activiteiten en de optredens van het Ruurlose gemengde gezelligheidskoor Schouder aan Schouder volop in het teken van het 12,5 jarig bestaan van het koor.

Door Jan Hendriksen

Onlangs hebben de leden een spetterende feestavond gehad waar zij met veel plezier op terugkijken. Schouder aan Schouder neemt op 2 juni deel aan een groot korenfestival in Doetinchem en in het weekeinde van 20 en 21 september gaat het koor naar het Sauerland waar het een optreden verzorgt op het Septemberfeest in Puderbach (Bad Laasphe).
Maar waar de ruim vijftig leden van Schouder aan Schouder het meest naar uitkijken is het groot jubileumconcert op 19 oktober bij Bronkhorst High-Tech BV. Nadere mededelingen over dit concert volgen te zijner tijd. Maar de datum kan alvast in de agenda worden gezet.

Nieuwe leden blijven van harte welkom, alhoewel het koor inmiddels op een ledenstop afstevent. Vooral zingende mannen worden nog gezocht. Vanaf achttien jaar kan men voor 85 euro per jaar inclusief lief en leed lid worden en een gezellige maandagavond beleven tijdens de repetitieavonden bij café-restaurant De Tapperij.
Het repertoire van het koor is te vinden op de website en bestaat uit diverse muzieksoorten vaak met speciale arrangementen die door dirigente Rianne Legebeke zijn geschreven. Soms driestemmig maar ook wel vierstemmig. Men kan Schouder aan Schouder volgen via Facebook, Instagram en de website.


schouderaanschouderruurlo.jouwweb.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant