Duo Novakoski. Foto: PR
Duo Novakoski. Foto: PR

Franse Chansons in Muziekcafé Warnshuus

Muziek Zutphen

WARNSVELD - Op zondagmiddag 12 mei kunnen liefhebbers van Franse muziek en cultuur genieten van een speciaal optreden in Muziekcafé Warnshuus. Het duo Novakoski, bestaande uit Stephanie Raimbault (zang) en Marco van Koppenhagen (gitaar), brengt een scala aan Franse chansons ten gehore.

Tijdens dit akoestische optreden maken de toehoorders kennis met de diverse facetten van het Franse chanson, van luchtig en vrolijk tot weemoedig en poëtisch. Het repertoire omvat bekende klassiekers zoals ‘La Montagne’ van Jean Ferrat en ‘Les Champs Elysées’ van Joe Dassin, evenals minder bekende pareltjes van artiesten zoals Edith Piaf en George Brassens.

Met slechts zang en gitaar brengt Novakoski een sfeervolle en authentieke Franse middag, waarbij de luisteraars worden meegenomen op een reis door het rijke en gevarieerde landschap van het Franse chanson.

Het optreden begint om 14.30 uur in het Warnshuus, waar de zaal om 14.00 uur open gaat aan de ingang van de bibliotheek. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant