De leerlingen de straat op. Foto: Frank Vinkenvleugel
De leerlingen de straat op. Foto: Frank Vinkenvleugel

Brigadiers gezocht voor IKC de Bosmark in Dinxperlo

Onderwijs Dinxperlo

DINXPERLO - De leerlingenraad van IKC de Bosmark heeft een krachtige campagne gelanceerd om meer ouders en anderen aan te trekken om brigadier te worden. Met actieborden in de hand maakten ze een rondje om de school om de aandacht te vestigen op de onveilige situatie in de omgeving.

De verkeerssituatie rondom de school wordt steeds drukker, waardoor er meer veiligheid nodig is voor de kinderen bij het oversteken. “Daarom hebben we de hulp nodig van ouders, grootouders, ooms, tantes en buren die ‘s ochtends voor schooltijd een kwartiertje willen bijdragen als brigadier. Als er genoeg aanmeldingen zijn, willen we ook brigadiers om 14.00 uur”, aldus een woordvoerder.

Hoe meer ouders, grootouders, ooms, tantes en buren zich hiervoor aanmelden, hoe beter het is voor alle kinderen van de Bosmark. “Als u zich zorgen maakt over de opvang van uw eigen kind(eren) voor schooltijd, dan kunnen we ervoor zorgen dat de school deze opvang verzorgt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zult u hooguit enkele keren per maand worden ingeroosterd om te helpen bij het oversteken van de kinderen van onze school.”

Aanmelden kan via het volgende mailadres: info@bosmark.nl.

Oproep van de leerlingen. Foto: Frank Vinkenvleugel