Tekst en uitleg bij Seniorweb. Foto: Allard Willemse

Tekst en uitleg bij Seniorweb. Foto: Allard Willemse

ALLARD WILLEMSE

Digitaal café leert online fotoboek maken

Onderwijs Didam 's-Heerenberg

‘s-HEERENBERG/DIDAM - Vroeger plakte je je foto’s in een fotoboek, nu kun je je fotoboek online maken en laten afdrukken. Bij het Digitaal café van september legt een specialist van SeniorWeb uit hoe dat moet. Wat zijn de mogelijkheden, waar moet je op letten en hoe maak je stap-voor-stap een fotoboek? 

In de bieb van ‘s-Heerenberg is het Digitaal café op zaterdag 9 september van 11.15 tot 12.45 uur en op zaterdag 23 september op dezelfde tijd in de Didamse vestiging. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.
Deelnemers die daarna meteen aan de slag willen met een fotoboek, kunnen aansluitend meedoen met de workshop van de DigiDoeners. Op dinsdag 26 september van 10.00 tot 12.00 uur maken de DigiDoeners in Bibliotheek Didam onder begeleiding van een docent een fotoboek bij de website fotofabriek.nl. Deze workshop is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan in de bibliotheek of telefonisch via 0316-221184.

Leercentrum
Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ook ondersteuning bij de online cursussen.
DigiDoeners is een nieuwe activiteit van Bibliotheek Montferland. Tijdens de workshops gaan deelnemers samen aan de slag met verschillende digitale onderwerpen. Het maakt niet uit of de deelnemers veel of weinig weten over het betreffende onderwerp. Iedereen is welkom.
Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op de website.


www.bibliotheekmontferland.nl