Voorlezen. Foto: PR
Voorlezen. Foto: PR

Voorlezen in de bibliotheek

Onderwijs Aalten Dinxperlo

AALTEN/DIINXPERLO - Vanaf maandag 18 september zijn er weer wekelijks voorleeshalfuurtjes in alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Voorlezen is belangrijk voor de taal- en spraakontwikkeling van elk kind. Voorlezen geeft je kind een voorsprong want je kind leert veel nieuwe woorden en gaat later zelf beter lezen. Maar bovenal is voorlezen leuk!
De Bibliotheek laat graag zien wat ze allemaal heeft en doet om van voorlezen een feest te maken. Zo kun je als (groot)ouder de fantasie van je (klein)kind prikkelen met gekke, leuke, spannende en mooie verhalen.
Omdat voorlezen zo belangrijk en leuk is, organiseert de Bibliotheek wekelijks een gezellig voorleeshalfuurtje: Iedere woensdag van 14.30 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Aalten en iedere donderdag van 14.30 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinxperlo.
De bibliotheekmedewerkers leggen ook graag uit welke boeken leuk en geschikt voor zijn voor thuis. Daarbij lenen kinderen tot 18 jaar gratis en boetevrij bij de bibliotheek. Aanmelden voor het voorleeshalfuurtje is niet nodig.


www.achterhoeksepoort.nl