Workshops en demonstraties tijdens de open dag van Zone.College. Foto: PR

Workshops en demonstraties tijdens de open dag van Zone.College. Foto: PR

Vrijdag 17 november open dag mbo Zone.college

Onderwijs Doetinchem

DOETINCHEM - Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden. Dat is de insteek van de open mbo-dag die Zone.college in Doetinchem op 17 november houdt. 

Potentiële studenten en hun ouders kunnen tijdens de open dag op verkenning komen. Docenten en studenten staan klaar om de mbo-opleidingen die Zone.college aanbiedt te presenteren en vragen te beantwoorden. Daarnaast worden er workshops en demonstraties gegeven.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten, die worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar in het buitenland ervaring opdoen kan natuurlijk ook.
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk tal van banen, op diverse niveaus en in allerlei branches. De opleidingen die het Zone.college biedt in Doetinchem aanbiedt zijn: Tuin & landschap, Dierenartsassistent paraveterinair, Dierverzorging, Groen, grond & infra en Veehouderij.

De toekomst groen kleuren
Er spelen belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van natuur, klimaat, energie, dieren, voeding en leefbaarheid. Dit vraagt om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Voor toekomstige studenten die willen weten hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld en de toekomst groen willen kleuren organiseert Zone.college deze open dag.
Studenten en hun ouders zijn op vrijdag 17 november welkom tussen 15 en 20 uur welkom aan de Gildenbroederslaan 3 in Doetinchem. Aanmelden via de website.


https://zonecollege.nl/