Carola Schouten.

Carola Schouten. 

ChristenUnie

Minister Schouten te gast op gespreksavond van ChristenUnie

Politiek Aalten

BREDEVOORT - Op woensdag 22 februari houdt ChristenUnie vanaf 19.30 uur een gespreksavond in’t Grachthuys in Bredevoort. Tijdens deze avond zullen Carola Schouten, minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, en Freek Rebel, Statenlid Gelderland, en Tobias Holtman, raadslid gemeente Aalten en kandidaat, aanwezig zijn. Het zal een avond zijn waarbij er verschillende onderwerpen aan bod komen maar er ook vooral ruimte zal zijn voor gesprek.

In aanloop naar de provinciale statenverkiezingen wil de ChristenUnie graag in gesprek over onderwerpen zoals leefbaarheid, bereikbaarheid, armoede en natuur.
Tobias Holtman, raadslid namens de ChristenUnie in de gemeente Aalten, staat als 11e op de lijst van de ChristenUnie voor de provinciale statenverkiezingen. Hij wil zich inzetten voor aandacht voor de grensregio en specifiek de Achterhoek. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat de kloof tussen randstad en platteland wordt verkleind.
Maak kennis met Carola Schouten, Freek Rebel en Tobias Holtman tijdens de gespreksavond op woensdag 22 februari. En spreek met hen over de actuele thema’s die aan bod zullen komen.