Afbeelding

Levende adventskalender in Lambertikerk Zelhem

Religie Zelhem

ZELHEM - De Lambertikerk in Zelhem beleeft de periode voor Kerstmis met een levende adventskalender. Tijdens de Advent, vanaf zondag 27 november tot en met vrijdag 23 december, worden bijna dagelijks activiteiten aangeboden om gezellig samen te komen. Iedereen is hierbij welkom.

De activiteiten variëren van samen knutselen, lunchen, toneelspelen, pannenkoeken eten tot wandelen, fotograferen, schilderen etc. Dit jaar is er op donderdagavonden een warme maaltijd verzorgd door vrijwilligers. Er wordt een presentatie gegeven over de geschiedenis van Zelhem en zowel Present Bronckhorst als Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg geven informatie over hun activiteiten, het samenbrengen van hulpbieders (vrijwilligers, u misschien?) en hulpvragers (misschien u zelf?). Verder wordt er nog een activiteit georganiseerd waarbij (minderjarige) asielzoekers en Zelhemmers elkaar kunnen ontmoeten.
Oftewel voor elk wat wils, de deur staat open, aldus Hans de Vries, Jan Radstake en Ria Starink van de Werkgroep Levende Adventskalender Lambertikerk. Houd de banner in de kerktuin in de gaten. Het enige dat men dan nog hoeft te doen, is aanmelden via e-mail: adventskalender@lambertikerk.nl.


www.lambertikerk.nl