Afbeelding

Gezamenlijke pinksterviering Berkelland-kerken

Religie Borculo Eibergen Neede Rekken Ruurlo

BORCULO - Op pinkstermorgen vieren de Berkellandse Protestantse gemeenten Eibergen-Rekken, Neede, De Wijngaard en Ruurlo samen het pinksterfeest in een gezamenlijke dienst. Het thema voor deze dienst, die begint om 10.30 uur, is ‘De Geest legt ons de woorden in de mond’.

De muziek tijdens deze dienst wordt verzorgd door CMV Accoord en door een projectkoor. Ds. Anneke de Hoop, ds. Co Janssen, ds. Jet Lieftink en ds. Jan Struijk zijn de voorgangers, in Het Muziekcentrum in Borculo, aan de Haarloseweg 7. 

Een half uur voor aanvang, vanaf 10.00 uur dus, is er gelegenheid een kop koffie of thee te drinken en na afloop van de dienst kan er nagepraat worden onder het genot van een drankje. Tijdens de dienst is er oppas voor de jongsten. Er staan bussen waarin men een bijdrage kan doen voor het werk ‘Stichting Taalcontact Borculo’ en voor gemaakte onkosten.

De dienst is ook online te volgen op twee manieren: via de site van PG De Wijngaard (ga naar PG De Wijngaard, www.pgdewijngaard.nl en klik vervolgens op meekijken; via Kerkdienstgemist, zoals men gewend is in Eibergen-Rekken. De Berkellandkerken (PG De Wijngaard, PG Eibergen-Rekken, PG Neede en PG Ruurlo) heten alle belangstellenden van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant