De start van de Gaanzeloop in 2019, met enthousiaste jonge deelnemers. Foto: Guido Bogert Fotografie

De start van de Gaanzeloop in 2019, met enthousiaste jonge deelnemers. Foto: Guido Bogert Fotografie

Guido Bogert Fotografie

Hardloop-clinic in aanloop naar Gaanzeloop

Sport

GELSELAAR - EGVV uit Gelselaar start op 14 januari weer met een hardloop clinic. In 2017 werd, na jaren afwezigheid, de Gaanzeloop weer nieuw leven in geblazen. EGVV is voor de organisatie van deze loop een meerjarige samenwerking aangegaan met verzekeraar OVM. 

De Gaanzeloop vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 maart. Voorafgaand aan dit loop evenement is het voor hardlopers opnieuw mogelijk om deel te nemen aan een clinic. De deelnemers gaan elke zaterdagmorgen, vanaf 14 januari, onder leiding van de ervaren looptrainer een looptraining volgen. EGVV benadrukt dat de clinic voor zowel ervaren lopers, als ook voor beginners is. Heerlijk om na de jaarwisseling met elkaar te trainen en toe te werken naar de Gaanzeloop. 

Bij deze Gaanzeloop kan men deelnemen op diverse afstanden (1,5 km, 5 km, 10 km en 16,1 km). De clinic wordt in totaal tien keer op zaterdagmorgen gegeven, de kosten voor deelname zijn 50 euro. Voor dit bedrag krijgt de deelnemer tien maal een clinic van een ervaren looptrainer, tevens is het inschrijfgeld voor de Gaanzeloop van 25 maart inbegrepen en ontvangt men een hardloopshirt.
Na elke clinic is er gelegenheid tot douchen aanwezig en even gezellig napraten in de kantine onder het genot van een kop koffie, thee of water. Doel van de clinic is plezier krijgen in de sport. Tevens zorgt het voor een betere conditie en een gezonder lijf en geest. De clinic start op zaterdag 14 Januari bij sportpark De Benneker in Gelselaar en is daarna elke zaterdagmorgen tot 18 maart van 9.00 tot 10.30 uur.

Deelnemers aan de clinic of aan de Gaanzeloop kunnen zich nu al aanmelden via de website van EGVV.

www.egvv.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant