Tijdens een vorige editie. Foto: PR

Tijdens een vorige editie. Foto: PR

Brevolk Beach 2023

Sport Bredevoort

Brevolk Beach 2023

BREDEVOORT - Brevolk Beach 2023 komt er aan. Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 3 juni, natuurlijk bij de Slingeplas in Bredevoort.

Dit evenement van volleybalvereniging Brevolk wordt gekenmerkt door gezelligheid en sportiviteit. Het ontbreekt er aan niets: strand, water, zonneweiden, sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen en natuurlijk de Brevolk Beach Bar met koele drankjes en warme broodjes.
Iedereen is welkom; van CMV- en A-B-C-jeugd tot recreanten-, dames- en herenteams.
Brevolk Beach is ook onderdeel van het Junior Beach Circuit, ga naar www.nevobo.nl voor meer informatie.

De kosten voor het toernooi bedragen tien euro voor CMV teams en vijftien euro voor ABC-jeugd. Dit is inclusief onbeperkt ranja. De dames- en herenteams betalen 22,50 euro (hier wordt 3×3 gespeeld) en mix teams dertig euro (hier wordt 4×4 gespeeld). Houdt er rekening mee dat er voor parkeren bij de Slingeplas zes euro betaald dient te worden.
Het jeugdtoernooi vindt plaats in de ochtend, de start is ongeveer om 10.00 uur en het toernooi zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Aansluitend start het seniorentoernooi, hier verwacht de organisatie rond 17.30 uur klaar te zijn. Deze planning is onder voorbehoud, het uiteindelijke tijdsschema wordt pas duidelijk als het aantal aanmeldingen duidelijk is.
Opgeven kan via beach@brevolk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant