Koningsspelen 2.0 in Steenderen. Foto: De Pannevogel

Koningsspelen 2.0 in Steenderen. Foto: De Pannevogel

Koningsspelen 2.0

Sport Steenderen

STEENDEREN - Net als voorgaande jaren werden de Koningsspelen gevierd op basisschool De Pannevogel in Steenderen. Vrijdag 21 april waren het de Koningsspelen 2.0!

De organisatie heeft de spelen in een nieuw jasje gestoken. De onderbouwleerlingen van groep 1 tot en met 4, hebben deelgenomen aan elf spelactiviteiten. De organisatie van deze activiteiten was onder andere in handen van een vijftal studenten van het Graafschap College.

Wat nieuw was dit jaar was de invulling voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8. Van tevoren konden zij een keuze maken uit een aantal workshops. Sportieve workshops als tennis bij de tennisvereniging. Voetbal en rugby op de velden van ’t Basteom, volleybal en badminton in de sporthal en dansen in De Kei. Bovendien waren er ook culinaire workshops, zoals koken en bakken in de keuken van De Kei en een workshop over kruiden en planten op het terras.

Mede door de hulp van de ouderraad, vele vrijwilligers van verenigingen en hulp van ouders kan iedereen terugkijken op een geslaagde dag. De kinderen hebben genoten van deze Koningsspelen 2.0!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant