Super Sunday: de wedstrijd SV Keijenburgse Boys tegen SV Basteom. Foto: Jesper Giesen
Super Sunday: de wedstrijd SV Keijenburgse Boys tegen SV Basteom. Foto: Jesper Giesen

Super Sunday in Keijenborg: SV Keijenburgse Boys 1 tegen SV Basteom 1

Sport Keijenborg Steenderen

KEIJENBORG - In navolging van de Super Sunday op 11 december 2022 bij SV Basteom in Steenderen, is het nu de beurt aan SV Keijenburgse Boys. Op Moederdag 14 mei is het Super Sunday bij SV Keijenburgse Boys. Het kan zomaar een gedenkwaardige dag worden in Keijenborg.

Het eerste elftal van de boys staat in de stand op een nacompetitieplek voor degradatie. De nummers 11 en 12 in de klasse 4c degraderen rechtstreeks naar de 5e klasse. De nummers 8, 9 en 10 spelen nacompetitie waarin de nummer 8, twee wedstrijden moet winnen om in de 4e klasse te blijven. De nummers 9 en 10 moeten daarvoor drie wedstrijden zien te winnen. De nacompetitiewedstrijden zijn respectievelijk op 4, 11 en 18 juni.

De lagere seniorenelftallen, het vierde en het vijfde spelen op dezelfde dag hun kampioenswedstrijden. Het vijfde speelt een uitwedstrijd tegen Basteom 4 (10.30 uur). Het vierde speelt een thuiswedstrijd tegen Basteom 5 (10.00 uur). Om 11.30 uur is er dan nog de wedstrijd tussen KB 3 en koploper Longa ‘30 9. De Vr 1 spelen uit tegen AZC Vr1 en het tweede is vrij. 

Als voorwedstrijd (12.00 uur) spelen de jongste spelertjes JO09 tegen elkaar en begeleiden daarna de teams naar de aftrap om 14.00 uur van de derby tussen KB 1 en Basteom 1. Na afloop van de wedstrijd is er een optreden van zanger en entertainer Robert Hartgers. Als het vierde en vijfde inderdaad kampioen worden zit er misschien nog wel meer in het vat.

Aanmelden voor deze Super Sunday, niet verplicht maar graag wel doen, kan via de website. 


keijenburgseboys.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant