De oud-leden van bridgeclub De Kei vierden het twintigjarig jubileum mee. Foto: Gerrit de Greef

De oud-leden van bridgeclub De Kei vierden het twintigjarig jubileum mee. Foto: Gerrit de Greef

Leden al twintig jaar het kloppend hart van bridgeclub De Kei Keijenborg

Sport Keijenborg

KEIJENBORG - Leden en oud-leden werden dinsdag 26 september hartelijk ontvangen en de oud-leden werden vereerd met een mooie corsage. Ze waren blij verrast. Van de aanwezige leden zijn er drie nog steeds lid van de club, te weten Trees Sueters, Mini Peters en Rikie Nieuwenhuis.

“Onze club bestaat niet alleen uit tafels en stoelen, maar vooral uit mensen en wij zijn dankbaar voor elke bijdrage die de leden hebben geleverd om te kunnen groeien tot deze gezellige club”, aldus de woorden van voorzitter Marijke Hilderink.
De club is begonnen met zestien leden op 9 september 2003 onder auspiciën van de KBO. De maandelijkse contributie van 2,50 euro werd keurig bijgehouden in een schrift en een kasboek. Door het geven van bridgecursussen komen er veel nieuwe leden bij en wordt de kleine zaal ingeruild voor een grotere. Er wordt momenteel in twee lijnen gespeeld en de laatste jaren wordt er ook een zomercompetitie georganiseerd. Inmiddels telt de club 56 leden. “We herinneren ons de spannende wedstrijden en vooral de vriendschappen die zijn ontstaan!”, aldus Marijke.
Reden genoeg om er samen met de leden een mooi feestje van te maken na twintig jaar! Het eerste deel met leden en oud-leden werd in dorpshuis De Horst ingeluid met een mooi clublied. Gevolgd door een muzikale bingo met aansluitend een gevarieerd stamppottenbuffet, uitstekend verzorgd door Emiel en zijn vrouw.
Natuurlijk moet er ook gekaart worden. Er werd met de huidige leden gebridged, waarbij de lijnen werden gemixt, een mooie manier om een ieder nog beter te leren kennen. Dankzij de inzet van het kloppend hart van de club, de leden, kijkt een ieder terug op een mooi jubileumfeest!

Voor informatie over de club en cursussen, mail Marijke Hilderink.


m.hilderink@kickxl.nl