IJsclub Borculo en de Sport Federatie Berkelland (SFB) houden voor de 17de keer het schaatsproject op ijsbaan De Scheg voor basisschoolkinderen. Foto: PR
IJsclub Borculo en de Sport Federatie Berkelland (SFB) houden voor de 17de keer het schaatsproject op ijsbaan De Scheg voor basisschoolkinderen. Foto: PR

Borculose Kids on ice, schaats je mee?

Sport Borculo Geesteren Gelselaar Haarlo

BORCULO - De IJsclub Borculo en de Sport Federatie Berkelland (SFB) organiseren voor de 17de keer het schaatsproject Borculose Kids on ice. Op de woensdagen 1, 8, 15 en 22 november zijn de schaatslessen op ijsbaan De Scheg voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Haarlo, Borculo, Geesteren en Gelselaar. 

Wie ook interesse heeft om via de lessen (beter) te leren schaatsen, kan zich snel opgeven via www.berkellandactief.nl (daarin zit Sjors Sportief geïntegreerd) voor dit project. Dit kan uiterlijk tot 11 oktober. De kosten bedragen 30 euro, te betalen op de eerste bijeenkomst en de schaatshuur zit erbij in. Eigen schaatsen meenemen mag ook natuurlijk, het liefst wel noren.

De kinderen leren er in vier lessen schaatsen op de IJsbaan de Scheg in Deventer. De schaatslessen worden verzorgd door de schaatstrainers van de KNSB van De Scheg. In twee bussen, begeleid door vrijwilligers van de IJsclub Borculo, gaan de kinderen gedurende vier weken op woensdag naar Deventer waar ze alle technieken van het schaatsen aangeleerd krijgen om zo klaar te zijn voor het natuurijs bij de IJsclub Borculo.

Voor meer info kan men contact opnemen met John Willemsen van Sport Federatie Berkelland, via john@sportfederatieberkelland.nl of tel. 0545 – 476727.