De diverse Acro gym winnaars van RGV Ruurlo. Foto: PR.

De diverse Acro gym winnaars van RGV Ruurlo. Foto: PR. 

Geslaagd weekend voor Acrogym RGV Ruurlo

Sport Ruurlo

Medailles voor Acrogym RGV

RUURLO – Acrogym RGV Ruurlo had zaterdag 2 maart in sporthal ‘t Rikkenhage een thuiswedstrijd. Acht teams uit verschillende categorieën mochten voor de tweede keer hun oefening laten zien aan de jury. 

De jongste sporters van de Acrogym van RGV mochten het spits afbijten. Laurie en Nora en Refia en Lucy, (damespaar E-instap) lieten een goeie oefening zien en gingen met een mooie medaille naar huis. In de categorie damesgroep E-jeugd was het de beurt aan Djava, Tess en Kim. Helaas had een klein foutje grote gevolgen voor de score. Hierdoor eindigde ze ondanks een mooie oefening op een vijfde plaats.
In wedstrijd twee heeft RGV Ruurlo twee medailles binnengehaald. Eva, Tess en Floor, damesgroep E-senior, hebben een strakke oefening neergezet en werden beloond met zilver. Jill en Rein mochten na een mooie oefening het hoogste podium beklimmen. Ook in wedstrijd drie zijn er medailles uitgereikt aan RGV. Het damespaar E-senior Fayènn en Jet hebben met hun vrolijke oefening een bronzen medaille behaald. In dezelfde categorie werden Wenke en Belle knap vierde. Britt, Marit en Keet mochten de dag afsluiten. Een zelf bedachte oefening werd erg mooi en strak uitgevoerd en beloond met goud.
Volgend weekend hebben de overige teams van RGV hun derde plaatsingswedstrijd in Hattem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant