Owen Haarlink behaalde een negende plaats tijdens de districtswedstrijd in Didam. Foto: PR
Owen Haarlink behaalde een negende plaats tijdens de districtswedstrijd in Didam. Foto: PR

Owen Haarlink in top-tien bij districtswedstrijd

Sport Eibergen

Owen Haarlink in top-tien bij districtswedstrijd

EIBERGEN - Turner Owen Haarlink heeft een prima resultaat behaald in Didam. De wedstrijd werd gehouden in de sporthal van TSC Montferland uit Didam. Turners uit de klasse Instap B uit Gelderland en Overijssel hebben hier hun eerste individuele wedstrijd van het seizoen 2024 geturnd. Geturnd werd er individueel en in een team van verenigingen en als er geen turners genoeg zijn in een bepaalde klasse van een vereniging werd er een team van verschillende verenigingen samengesteld. Owen Haarlink zit in een team van Penta Winterswijk en Odival Eibergen in de klasse Instap B. Owen heeft zich heel erg verbeterd ten opzichte van vorig jaar en behaalde een veel hogere plaats en score.

Owen werd met het team 6e en in de individuele ranking behaalde hij een 9e plaats, met een totaalscore van 87.900 punten. Individueel een verbetering van 11 plaatsen ten opzichte van de vorige wedstrijd en met het team 2 plaatsen.

Op vloer behaalde Owen een 5e plaats met 16.000 punten, een prima verbetering van de vorige wedstrijd. Verder heeft Owen zich verbeterd op ringen waar hij een score behaalde van 14.500 punten, een verbetering van 2.800 punten. Owen heeft nog de finale te turnen op 25 Mei in Varsseveld. Volg alles op de website van Odival te weten www.odival.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant