Gert Mogezomp reikte de prijzen uit aan Syband van de Vall, links boven, Joren Duistermaat (links onder) en Mike Kevelham, rechts onder. Eigen foto

Gert Mogezomp reikte de prijzen uit aan Syband van de Vall, links boven, Joren Duistermaat (links onder) en Mike Kevelham, rechts onder. Eigen foto

Strijd om Ben Wenneker Bokaal bij tafeltennisvereniging

Sport Lochem

LOCHEM - Al jaren lang houdt tafeltennisvereniging De Toekomst in april het bekende Ben Wenneker toernooi. In de finale om de wisseltrofee trok Sybrand van de Vall dit jaar aan het langste eind.

Bij toernooileider Gert Mogezomp waren ruim dertig aanmeldingen binnengekomen. Op de eerste avond, op 3 april, werden de voorrondes afgewerkt in verschillende poules. Er werd gespeeld om twee gewonnen games. De resultaten uit deze wedstrijden waren bepalend voor de finaleavond op 17 april. De nummers 1 en 2 speelden in de categorie ‘De Toppers’, de middengroep speelde voor de ‘Runner-Up’-prijs en in de laatste poule stond de ‘Toekomst’-prijs op het spel.
Er werd fanatiek gestreden om de punten, helaas zonder titelverdediger, Andre Markerink, die wegens verplichtingen elders niet kon meedoen. In de finale om de Toekomstprijs werd er gestreden tussen Heleen Mogezomp en Joren Duistermaat. “Waar Heleen in de poule nog wist te winnen ging Joren er met de eerste prijs vandoor”, aldus Chris Wenneker de zoon van Ben naar wie het toernooi is vernoemd. Bij de runner-ups ging de finale tussen Mike Kevelham en Lennart Easten, Mike bleek in vijf games te sterk voor Lennart. In de finale om de wisseltrofee won Sybrand van de Vall van Andre klein Hulse en veroverde zo de Ben Wenneker bokaal. Alle winnaars ontvingen uit handen van Gert een doos met verschillende soorten koek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant