Koen Eitjes in duel met GSV'38. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys verliest, maar speelt zich veilig

Sport Warnsveld

WARNSVELD - Warnsveldse Boys moest op 5 mei de inhaalwedstrijd, uit periode 2, tegen GSV ’38 spelen, in Giesbeek. Beide teams gaan gelijk op in de competitie maar waren nog niet zeker van handhaving in de 3e klasse.

De wedstrijd ging gelijk op, de ploegen deden niet voor elkaar onder, maar in de 38e minuut is het GSV’38 die op voorsprong komt. Met deze 1-0 stand gingen de teams de rust in. De rust duurde wat langer dan anders vanwege een blessure van de scheidsrechter, maar nadat er een vervanger was gearriveerd, kon het spel worden hervat.

In de tweede helft leek Warnsveldse Boys het initiatief te nemen. In de 80e minuut de gelijkmaker, maar deze werd afgekeurd. In de 90e minuut is het GSV die de 2-0 maakte en als winnaar van het veld afstapte.

Ondanks het verlies heeft Warnsveldse Boys zich wel veilig gespeeld. Met nog drie wedstrijden te spelen is de voorsprong van 10 punten voldoende om nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

Zondag 12 mei speelt Warnsveld thuis tegen KCVO, om 14.00 uur.