Snelste laadpaal van Nederland
Snelste laadpaal van Nederland @Reinders

Snelste laadpaal van Nederland geplaatst in Aalten

Vervoer Aalten

AALTEN - De snelste laadpaal van Nederland als eerste geplaatst in Aalten bij Reinders op de Hamelandroute 92.

De snelste laadpaal van Nederland is nu 24 per dag beschikbaar in Aalten. Met een laadsnelheid van 360 kW is deze laadpaal in staat om een elektrische auto in minder dan 15 minuten op te laden. Dit is bijna drie keer sneller dan de gemiddelde laadpaal, wat betekent dat de automobilist nooit lang hoeft te wachten voordat hij weer de weg op kan.
De Terra 360 laadpaal is ontwikkeld door ABB, een toonaangevende speler in de markt voor elektrisch laden. Het bedrijf heeft jarenlang geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om de snelste en meest efficiënte laadpaal te creëren.
De laadpaal is geplaatst op het bedrijfsterrein van Reinders op de Hamelandroute 92, schuin tegenover het tankstation. De laadpaal is 24 uur per dag gemakkelijk toegankelijk voor elektrische rijders. Reinders hoopt dat de snelste laadpaal een belangrijke bijdrage zal leveren aan de groei van elektrisch vervoer in Nederland.
Deze laadpaal is niet alleen snel, maar ook duurzaam. Hij gebruikt, indien mogelijk, hernieuwbare energie opgewekt door de zonnepanelen die op het magazijn dak van Reinders liggen. De zonnepanelen en laadpaal hebben een zeer efficiënte energieomzetting, wat betekent dat er meer energie behouden blijft.
Reinders is trots om de snelste laadpaal van Nederland te introduceren in Aalten en hoopt dat het een belangrijke stap zal zijn in de transitie naar elektrisch vervoer. Dit is een van de vele stappen die Reinders maakt in zijn ambitie en het zal zich blijven inzetten voor duurzaamheid en het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen.

De laadpaal is 24 uur per dag geopend.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant