Een impressie van de bouwplannen bij Stegeman. Foto: PR

Een impressie van de bouwplannen bij Stegeman. Foto: PR

Informatieavond woningbouw bij ‘Stegeman’ Laren

Wonen Laren

LAREN - De inwoners van Laren kunnen op donderdag 16 februari tussen 19.00 en 20.30 uur kennismaken met de woningbouwplannen op het terrein van het voormalige horecabedrijf Stegeman in Laren. Tijdens de bijeenkomst in het Kulturhus aan de Verwoldseweg kan men zich ook inschrijven als geïnteresseerde voor één of meerdere woningen. 

Inmiddels is het zalencentrum aan de Dorpstraat al geruime tijd niet meer in gebruik. De ontwikkelcombinatie Spark Conceptontwikkeling/ Connext BV heeft intensief gewerkt aan woningbouw op deze plek. De plannen zijn nu in het stadium dat ze kunnen worden getoond aan de inwoners van Laren.
“Het plan bedient een brede doelgroep, van starters tot en met senioren”, aldus projectontwikkelaar Renier Westerhuis van Spark Conceptontwikkeling. “Bij een ontwikkeling als deze, zo markant in het centrum, kijken we eerst welke doelgroep het liefst in het centrum zou willen wonen. Ook moet het soort woningen qua uitstraling en formaat goed passen in de omgeving. Met dit uiteenlopende plan denken we daar goed in te zijn geslaagd.”
Naast de presentatie van de plannen heeft de projectontwikkelaar nog een prangende vraag: hoe moet het project gaan heten. Voor het antwoord hierop wordt een beroep gedaan op de creativiteit van de inwoners. De beloning voor de winnaar? Eeuwige roem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant