Medewerker van Jumbo Hollak bij het uitgebreide assortiment. Foto: PR

Medewerker van Jumbo Hollak bij het uitgebreide assortiment. Foto: PR

Jumbo Hollak breidt assortiment uit met Damhert en XXL Nutrition

Economie Zelhem

ZELHEM - Jumbo Hollak kondigt met trots de uitbreiding van haar assortiment aan met producten van Damhert en XXL Nutrition. Deze toevoegingen zijn zorgvuldig geselecteerd om een breder scala aan gezonde opties te bieden die passen binnen een gezonde levensstijl.

“Het assortiment van Damhert vormt een waardevolle toevoeging aan het bestaande glutenvrije assortiment van Jumbo. Met producten variërend van pasta en koekjes tot broodproducten, biedt Damhert vertrouwde favorieten met een glutenvrije twist. Bovendien voldoen veel van hun producten aan andere voedingsclaims, zoals lactosevrij, veganistisch, vrij van allergenen en suikervrij.” aldus Bouke Hollak.

“XXL Nutrition staat bekend om haar uitgebreide aanbod van voedingssupplementen en is een gevestigde naam in de Benelux op het gebied van sportvoeding. Hun producten, waaronder whey proteïne, creatine en maaltijdvervangers, worden zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en innovatie. Dit maakt XXL Nutrition een favoriete keuze onder zowel professionele als recreatieve sporters. Ook voor afvallers zijn er maaltijdvervangers van XXL in het assortiment.”

Tot slot benadrukt Hollak het belang van deze nieuwe toevoegingen: “Met de introductie van Damhert en XXL Nutrition willen we ons assortiment verrijken en onze klanten hoogwaardige opties bieden die aansluiten bij hun gezonde levensstijl.”