Factievoorzitter Marcellino Kropman (l) van de VVD Berkelland reikte de Liberale Pluim uit aan Arjan Schuurman, algemeen directeur van Schuurman Schoenen. Foto: PR

Factievoorzitter Marcellino Kropman (l) van de VVD Berkelland reikte de Liberale Pluim uit aan Arjan Schuurman, algemeen directeur van Schuurman Schoenen. Foto: PR

Uitreiking Liberale Pluim aan Schuurman Schoenen

Zakelijk Borculo

BORCULO – Factievoorzitter Marcellino Kropman van de VVD Berkelland heeft 23 februari de Liberale Pluim uitgereikt aan Arjan Schuurman, algemeen directeur van Schuurman Schoenen. De toekenning van deze onderscheiding is het resultaat van Schuurman Schoenens voortdurende inzet voor ondernemerschap volgens liberale principes, maatschappelijk verantwoord ondernemen, en hun waardevolle bijdragen aan de lokale gemeenschap.

De ceremonie vond plaats bij Schuurman Schoenen in Borculo, de plek waar het familiebedrijf meer dan zestig jaar geleden begon. Marcellino Kropman prees het bedrijf voor hun indrukwekkende groei, kwalitatieve dienstverlening en de continue toewijding aan de liberale waarden van vrij ondernemerschap en klantgerichtheid. De Liberale Pluim werd persoonlijk overhandigd aan Arjan Schuurman, die de eer van de onderscheiding namens het gehele Schuurman Schoenen-team in ontvangst nam. In zijn reactie benadrukte Arjan Schuurman de betrokkenheid van het bedrijf bij maatschappelijke en milieubewuste initiatieven, evenals de inspanningen om lokale ondernemers en de gemeenschap te ondersteunen. “De liberale pluim is een erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team. We zijn trots op onze lange geschiedenis en blijven ons inzetten voor ondernemerschap, duurzaamheid en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Deze onderscheiding motiveert ons om door te gaan met het streven naar het hoogste niveau van zakelijk succes en maatschappelijke betrokkenheid”, aldus Schuurman.

Impact
De uitreiking van de Liberale Pluim benadrukt niet alleen de bijdrage van Schuurman Schoenen aan de economie, maar ook hun inspanningen om een positieve impact te hebben op sociale en milieugebieden. Het is een eerbetoon aan een bedrijf dat niet alleen uitblinkt in ondernemerschap, maar ook toegewijd werkt aan een duurzame en inclusieve toekomst. Jaarlijks wordt door het Lokaal Netwerk VVD Achterhoek de liberale pluim uitgereikt op voordracht van lokale VVD-fracties. Deze onderscheiding wordt toegekend aan personen of instanties die onderscheidend ondernemend, sociaal betrokken met de omgeving en ambassadeur zijn voor een gemeente of regio.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant