De vlag werd gehesen door Jochanan Huijser om het hoogste punt te vieren. Foto: GGNet

De vlag werd gehesen door Jochanan Huijser om het hoogste punt te vieren. Foto: GGNet

Feestelijke viering hoogste punt nieuwbouw GGNet Warnsveld

Zorg Warnsveld

WARNSVELD - Een feestelijke dag op de bouwplaats van de nieuwe kliniek op de hoofdlocatie van GGNet, Groot Graffel, in Warnsveld! Op vrijdag 13 januari werd hier het hoogste punt van de bouw gevierd samen met betrokken collega’s, patiënten, omwonenden, aannemers en architecten.

Viering
Vanuit het Werk(t) Café op de locatie werd er virtueel een kijkje genomen in de nieuwbouw, gevolgd door een livestream vanaf de bouwplaats. Zorginhoudelijk bestuurder van GGNet, Jochanan Huijser, hees daar drie vlaggen waarmee het hoogste punt feestelijk is gemarkeerd. “Op deze historische plek in Warnsveld bouwen we een nieuwe kliniek. Hier kunnen we hoog intensieve zorg bieden voor mensen die dit tijdelijk nodig hebben. Wij bundelen onze kennis en expertise op één plek en gaan met deze kliniek echt iets heel moois voor deze regio neerzetten”, aldus Jochanan Huijser.

Hoog intensieve klinische zorg
De nieuw te bouwen behandelkliniek heeft plek voor ruim honderd patiënten en maakt onderdeel uit van het terrein-ontwikkelingsplan om beter aan te sluiten bij de geestelijke gezondheidszorg van nu. Het moderne en toekomstbestendige gebouw wordt ingericht voor mensen die hoog intensieve psychische zorg nodig hebben.

Betrokken partijen
Het project wordt gerealiseerd door Klaassen Groep en Hollander Techniek. IAA-architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw. Zij kregen de opdracht de specifieke functionaliteit van hoog intensieve zorg in harmonie te ontwerpen met de parkachtige omgeving en passend bij historische waarde van Groot Graffel.

Toekomst
Naast nieuwbouw is vervanging en renovatie van een deel van de bestaande gebouwen ook onderdeel van het ontwikkelplan Groot Graffel. “We ontwikkelen Groot Graffel tot een eigentijdse, prettige en veilige omgeving voor patiënten, medewerkers, bezoekers en omwonenden. Er komt onder meer ruimte voor sport en beweging, ontspanning en ontmoeting.”


www.ggnet.nl

Facebook en LinkedIn: ‘Wijzijnggnet’

Twitter: @WijzijnGGNet

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant