Sport Federatie Berkelland biedt komend voorjaar weer de valpreventiecursus Beweeg Zeker aan. Foto: PR

Sport Federatie Berkelland biedt komend voorjaar weer de valpreventiecursus Beweeg Zeker aan. Foto: PR

Cursus Beweeg Zeker in Borculo en Ruurlo vanaf 21 maart

Zorg Borculo Ruurlo

BORCULO/RUURLO - In het voorjaar start de Sport Federatie Berkelland (SFB) met een nieuwe ronde van de valpreventiecursus Beweeg Zeker. Deze cursus helpt inwoners stevig in hun schoenen staan. Met leuke en leerzame oefeningen en opdrachten krijgen deelnemers inzicht in ouder worden en wat daarbij komt kijken, zowel fysiek als mentaal. Door hier samen mee aan de slag te gaan kunnen deelnemers op eigen kracht en met zelfvertrouwen de oude dag tegemoet.

Bij voldoende aanmeldingen vindt de cursus dit voorjaar plaats in Borculo en Ruurlo. In Ruurlo start de cursus 23 maart en duurt vervolgens 12 weken op donderdag van 15.15 tot 16.15 uur in het Kulturhus. In Borculo is de start op 28 maart (en is het 12 weken op dinsdag) met bijeenkomsten van 15.00 tot 16.00 uur in ’t Timpke.

Kosten voor deelname zijn 65 euro, inclusief cursusboek en kopje koffie/thee. Wie interesse heeft om deel te nemen, kan zich direct aanmelden om zeker te zijn van een plek voor deelname. Wie vragen heeft over de cursus kijkt even op www.sportfederatieberkelland.nl of kan contact opnemen via info@sportfederatieberkelland.nl of tel. 0545-476727.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant