De huifwagen. Foto: PR
De huifwagen. Foto: PR

Longfonds op pad met huifwagen

Zorg Aalten

AALTEN - De werkgroep Achterhoek van het Longfonds houdt op 26 mei een lotgenoten contactdag. Er wordt een toertocht gemaakt door het natuurreservaat van het Aaltens Goor, met afsluitend een brunch.

De deelnemers verplaatsen zich met het weg-treintje (huifwagen) van Eelinkrecreatie door het natuurgebied. Het treintje is volgens de organisatie bijzonder goed aangepast voor een comfortabele rit.
Vanaf 10.30 uur is er inloop met koffie/thee met wat lekkers bij De Neeth aan de Neethweg 6 in Aalten. 11.00 uur vertrekt de huifwagen en om 13.00 uur is er een brunch bij de Neeth.
Het Longfonds organiseert lotgenotencontactdagen voor mensen met een chronische longziekte en hun partner/mantelzorger. De vrijwilligers van de werkgroep zorgen voor de ontvangst en begeleiding tijdens de tocht. Het aantal plaatsen is beperkt, maximaal 25 personen Aanmelding kan tot 21 mei. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: winterswijk@longpunt.longfonds.nl of telefonisch 06-57329627. De eigen bijdrage is 12,50 euro per persoon, dit bedrag is contant te betalen op de dag zelf.
Deelnemers worden gevraagd die dag geen geurtjes te dragen in verband met allergische reacties. Dieetwensen kunnen in de mail worden opgegeven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant