Open dag bij De Berkelhof in Haarlo. Foto: Susanne Krisse

Open dag bij De Berkelhof in Haarlo. Foto: Susanne Krisse

Een kijkje in de keuken bij De Berkelhof

Zorg Haarlo

HAARLO - Met trots opent De Berkelhof op zaterdag 9 september de deuren voor een open dag, onder het motto ‘Een kijkje in de keuken’. Ervaar de wereld van zorg, creativiteit en groei in Haarlo.

Belangstellen zijn tijdens deze open dag welkom op De Berkelhof, waar kleinschalig wonen en inspirerende dagbesteding samenkomen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij krijgen een indruk van het leven en werken en de sfeer op de Haarlose zorgboerderij. 

De open dag op De Berkelhof biedt avonturen voor jong en oud. Verken de zintuigentuin en verwen de smaakpapillen met de eigen producten van deze zorgboerderij.

Het is dé gelegenheid om te ontdekken hoe kleinschalige zorg wordt vormgegeven, een thuis te zijn voor de bewoners en betekenisvolle dagbesteding te bieden. Dat kan op 9 september tussen 14.00 en 17.00 uur; luisteren naar de verhalen, ervaar de verbondenheid met de natuur en maak kennis met de toekomstplannen.

Zorgboerderij De Berkelhof is gevestigd aan de Haarlosesteeg 4 in Haarlo en verder bereikbaar op tel. 0545 – 26 16 28 of via de website.

www.deberkelhof.nl

Open dag bij De Berkelhof in Haarlo. Foto: Susanne Krisse