Dagcentrum Hazelte en dagcentrum De Wingerd samen verder onder één dak: Lochem Inn. Foto: PR
Dagcentrum Hazelte en dagcentrum De Wingerd samen verder onder één dak: Lochem Inn. Foto: PR

Dagcentra Hazelte en De Wingerd bundelen krachten en verhuizen naar één locatie

Zorg Lochem

LOCHEM - Per medio oktober verhuizen dagcentrum Hazelte van De Hoge Weide in Lochem en dagcentrum De Wingerd uit Barchem van Marga Klompé naar Graanweg 1B1 in Lochem. En gaan verder onder één naam: Lochem Inn. De nieuwe locatie biedt dagopvang aan thuiswonende ouderen met chronische lichamelijke beperkingen en/of geheugenproblemen. 

Voorheen waren de doelgroepen verdeeld over twee locaties in Lochem en Barchem. De verhuizing maakt het mogelijk om onder één dak verder te gaan. Hierdoor kunnen krachten worden gebundeld en efficiënter worden samengewerkt. Daar is zorgorganisatie Marga Klompé blij mee. “We zijn ontzettend blij met deze stap. Hierdoor kunnen we een nog betere zorgervaring bieden aan onze cliënten en ondersteuning aan de mantelzorgers,” vertelt Peter Stevens, regiomanager Lochem en Laren. “Ook kunnen we straks meer cliënten ontvangen en daardoor meer ouderen in staat stellen om langer thuis te blijven wonen.”

De nieuwe locatie aan de Graanweg is gelegen in het hartje van Lochem. In de buurt is genoeg te doen. Lochem Inn biedt dagopvang in de vorm van begeleiding, verzorging en behandeling aan thuiswonende ouderen met lichamelijke beperkingen en aan mensen met geheugenproblemen. Het dagcentrum is vijf dagen per week geopend, van 8.30 uur tot 16.30 uur. 

Interesse?
Gaat het thuis niet meer zo goed en is Lochem Inn misschien iets voor uw naaste of ouder? Kom gerust eens binnen lopen. Voor deelname aan Lochem Inn is een indicatie nodig. Voor meer informatie, neem contact op via 06 - 82 67 37 59.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld