De vier jubilarissen. Foto: Marga Klompé

De vier jubilarissen. Foto: Marga Klompé

Marga Klompé huldigt vier vrijwilligers De Molenberg Groenlo

Zorg Groenlo

GROENLO - Dit jaar zijn er vier jubilarissen onder de vrijwilligers van locatie De Molenberg van Marga Klompé. De locatie wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op woensdag 15 november werden de jubilarissen op feestelijke wijze gehuldigd. Dit in bijzijn van hun familieleden en overige vrijwilligers om dit bijzondere moment samen te vieren. 

Regiomanager Judith Kroes opende de avond met lovende woorden. Voor iedere jubilaris was er een felicitatie en persoonlijk woordje. Meneer en mevrouw Ueffing zijn al 25 jaar vrijwilliger op de locatie, meneer Koppelman en mevrouw Dwars 12,5 jaar. Als dank ontvingen zij een mooie bos bloemen en een passend geschenk. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er geproost. 

De vrijwilligers zetten zich iedere dag in om het beste uit elk moment te halen voor de bewoners van Marga Klompé. Als dank voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid organiseren locaties De Molenberg en Mariënhof jaarlijks een vrijwilligersavond. Wil jij ook wat kunnen betekenen voor de bewoners van De Molenberg of Mariënhof? Mail dan naar dc.molenberg@szmk.nl