De dames van de afdeling Veldhorst werden allemaal in de bloemetjes gezet door Eduard en Marietje Besselink. Foto: Arjen Dieperink

De dames van de afdeling Veldhorst werden allemaal in de bloemetjes gezet door Eduard en Marietje Besselink. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Zorgverleners Veldhorst van de Hoge Weide in de bloemetjes

Zorg Lochem

LOCHEM - Lang hoefde Eduard Besselink er niet over na te denken. In overleg met zijn vrouw Marietje bedankte hij de verzorgers, zowel de vrijwilligers als de beroeps van woonzorgcentrum De Hoge Weide afdeling Veldhorst op Valentijnsdag met een fraai boeket.

Marietje wordt al enige tijd verzorgd op De Hoge Weide. Iedere dag is Eduard aan haar zijde te vinden, maar zelf woont hij nog zelfstandig. “Ik zie wat de dames op de afdeling voor de bewoners doen en dat is heel veel. Zowel de vrijwilligers als de beroeps zetten hun beste beentje voor en dat mag wel gewaardeerd worden”,  aldus Eduard.
Vorige week, op Valentijnsdag, werden er vijfendertig bloemstukjes bezorgd. Samen met zijn Marietje bood Eduard al het personeel, inclusief de vrijwilligers, van de afdeling een bloemetje aan. “Dat is onze dank voor wat zij allemaal doen. Ik moet er niet aan denken dat niemand het verzorgingsvak meer kiest. Je kunt toch niet meer terug naar de tijd waar drie generaties onder één dak zaten zodat de jongste de oudste generatie kon verzorgen. Wij zijn zeer erkentelijk voor de zorg alhier en dat hebben wij vandaag ook laten blijken”, besluit Eduard Besselink zijn korte dankwoord aan de aanwezigen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant