Adverteren

Welkom bij uitgeverij Achterhoek Nieuws, met de A van Achterhoek en van Aandacht. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw organisatie. Zover onze kennis en mogelijkheden strekken, brengen wij jouw boodschap op gepaste wijze bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Doordat we door en door in de Achterhoek geworteld zijn, begrijpen wij zowel de verteller als de toehoorder.

Adverteren in de Achterhoek

Bereik

Wekelijks vallen er twaalf weekbladen van Achterhoek Nieuws op de mat bij inwoners van de Achterhoek, met een gezamenlijke oplage van 130.000 kranten. Onze kranten verschijnen in de gemeente Zutphen, Lochem, Berkelland, Bronckhorst, Oost Gelre, Winterswijk en Aalten. Al deze titels hebben ook een goedbezochte nieuwssite. Het totale online bereik van alle websites is 76.800. Daarmee biedt Achterhoek Nieuws zowel in print als online een groot bereik.

oplages-iconCreated with Sketch. Oplage p/w
bereik-iconCreated with Sketch. Online bereik p/w
bezorgdag-iconCreated with Sketch. Bezorgdag

Afmetingen en technische specificaties

Bij Achterhoek Nieuws hebben we alles in huis om jouw campagne van idee tot uitvoering te begeleiden. Het is echter ook mogelijk om zelf of met hulp van een reclamebureau advertenties en andere producten via onze media onder de aandacht te brengen. Bekijk onze formaten en technische specificaties zodat de bestanden op de juiste wijze worden aangeleverd.

Deadlines

Titel Reserveren en materiaal op te maken advertenties Aanleveren certified PDF's

Onze media-adviseurs

Patrick tbv website 201922
Jan tbv website 20197
Bart tbv website 201918
Rick tbv website 201920
Niels tbv website 201915
Dyanne tbv website 20193
Yvette tbv website 201921
Judith tbv website 20198
Betsie tbv website 20192
Nancy tbv website 201913