Adjudant Mike (links) en Prins Silvius de 63ste met hun gezinnen
Adjudant Mike (links) en Prins Silvius de 63ste met hun gezinnen Foto: Erwin Visser

Now he’j t in orde!

Cultuur Silvolde

SILVOLDE - Een carnaval zonder beperkingen. Dat lieten de bijna 200 bezoekers aan de prinsenverkiezing van CV De Foekepot uit Silvolde duidelijk merken. Uitgelaten was de sfeer in het heelal, want daar speelde deze avond zich af.

De vertrekkend Prins Silvius de 62ste Patrick Tempels en Adjudant Ronald Kolks werden na hun dankwoord met een raket de ruimte in geschoten. Opgeruimd staat netjes. Daarna startte een spannend programma waarin de bezoeker meegenomen werd in een ruimtereis door ons melkwegstelsel op zoek naar de nieuwe Prins en Adjudant.

Het publiek kwam ogen en oren tekort want in de grote St. Mauritiuskerk gebeurde van alles op vele plekken tegelijk. Uiteindelijk resulteerde de zoektocht in de presentatie en installatie – in nieuwe kledij – van Prins Silvius de 63ste Richard Elbers en zijn Adjudant Mike Willemsen. De heren zijn zwagers, met hun roots in Etten, maar nu buurmannen in Silvolde. Zij regeren deze carnavalsperiode over Silvolde en doen dat met hun motto: Now he’j t in orde! Dat klinkt als strenge schoolmeesters, maar waarschijnlijk gaan ze heel veel door de vingers zien en maken er een onvergetelijke campagne van.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant