Sandra van Reys. Foto: PR
Sandra van Reys. Foto: PR

Sandra van Reys met nieuw programma in de Remigiuskerk in Hengelo

Cultuur Hengelo

13 april in de Remigiuskerk in Hengelo

HENGELO - Sandra van Reys heeft ruimschoots haar sporen verdiend met haar optredens in binnen- en buitenland. Al meer dan 35 jaar treedt ze op, voornamelijk met countrymuziek. Ook zijn er inmiddels diverse Cd’s verschenen. Op zaterdag 13 april komt ze met haar nieuwe programma ‘Sandra van Reys efkes anders’ naar Hengelo. Het concert begint om 20.00 uur.

Sandra van Reys is geen onbekende van de Vrienden van de Remigiuskerk. Enkele jaren geleden trad zij ook op in de Remigiuskerk. Ondertussen is ze naast de countrymuziek een nieuwe weg ingeslagen.
Het programma in de Remigiuskerk is een mix van mooie (luister)liedjes in dialect en country. Als voorproefje hiervan heeft ze onlangs het nummer ‘Veurjoarszunne’ uitgebracht, zoals enkele weken geleden in dit blad te lezen was. Oudere nummers van haar in het dialect zijn ‘D’n Achterhook’ en ‘Oostenwind’. Inmiddels is ‘Veurjoarszunne’ te beluisteren op Spotify en via YouTube.
Samen met Hans Venneman en Erwin Stolte, die zij beide al langer kent uit de wereld van de countrymuziek en waar ze op 13 april ook mee zal optreden, heeft Sandra opnieuw een gevarieerd muziekprogramma samengesteld. Natuurlijk zit daar veel eigen werk bij. Goed voor een mooi avondje uit dicht in de buurt!

De entree bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie of thee. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website of aan de deur zolang de voorraad strekt. Extra drankmunten zijn te koop bij de ingang.


vriendenvandehengeloseremigiuskerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant