Birgit Schuurman speelde drie nummers van haar nieuwe voorstelling ‘Struikelen’. Foto: PR

Birgit Schuurman speelde drie nummers van haar nieuwe voorstelling ‘Struikelen’. Foto: PR

Theater Hanzehof klaar voor nieuwe theaterseizoen

Cultuur Zutphen

ZUTPHEN - Op dinsdagavond 30 april was het tijd voor de jaarlijkse Previewavond van Theater Hanzehof en de Buitensociëteit. Op deze feestelijke avond werd het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd. De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen gaat voor Vrienden van de Hanzehof open op vrijdag 3 mei 10.00 uur. De reguliere verkoop begint op dinsdag 7 mei om 10.00 uur.

De bezoekers kregen voorstukjes te zien van verschillende acts die het komende seizoen in de Hanzehof zullen staan.

De presentatie werd gedaan door cabaretier Arjan Kleton, die ook over zijn voorstelling ‘Lomp’ vertelde. Daria Bukvić, regisseur bij Theater Oostpool, vertelde in een interview met Hanzehof directrice Mirjam Radstake over de verschillende voorstellingen van Oostpool. Birgit Schuurman speelde drie nummers van haar nieuwe voorstelling ‘Struikelen’. Jan Willem Mensink gaf samen met Zutphens duo Heit al Geheurt een preview van zijn voorstelling ‘Tel tot drie voor een dwangstoornis’. Afsluitend speelde Fabian Franciscus een stukje uit zijn voorstelling ‘Loskomen’.

De nieuwe theaterbrochure van Theater Hanzehof en de Buitensociëteit is online door te bladeren via de website van de Hanzehof of tijdens openingstijden gratis op te halen in het theater.


www.hanzehof.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant