CV de Metworst met de dansgardes Foto: PR

CV de Metworst met de dansgardes Foto: PR

Foto: PR.

CV de Metworst op zoek naar de Heilige Graal

Maatschappij Silvolde

SILVOLDE - Tussen de schilden en zwaarden presenteert CV de Metworst op zaterdag 11 november haar nieuwe hoogheden. Silvolde kijkt vol spanning uit naar de onthulling van prins Metwaldus de 60ste. De Prinsenpresentatie heeft plaats in de residentie en thuishaven van de Metworst, ’t Molentje in Silvolde. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Tijdens deze avond is ’t Molentje omgetoverd in een middeleeuwse zaal met schilden en zwaarden. Natuurlijk mogen het bier en de wijn niet ontbreken, want ook dat werd in de Middeleeuwen veel gedronken. Samen met het publiek zal men op zoek gaan naar de Heilige Graal. Maar zullen zij deze vinden? Hopelijk gaat alles goed en wordt aan het eind van deze avond Metwaldus de 60ste aan carnaval vierend Zillewold en omstreken gepresenteerd.
Er worden niet alleen nieuwe hoogheden aan het publiek voorgesteld. De avond zit zoals gebruikelijk weer vol met buut en dans. Er wordt vol trots een nieuwe dansgarde gepresenteerd en ook de twee huidige dansgardes zullen hun kunsten laten zien. Daarnaast heeft de programmacommissie van Metworst weer twee top-buutreedners weten te strikken.
Voor Metwaldus de 59ste zal op deze avond het lampje voor de laatste keer uit gaan. Met hun motto wi’j doen ut lampje uut wordt er nog één keer teruggekeken op een fantastisch carnaval. Maar waar voor de één het lampje uit gaat, gaat er voor een volgend prinsenpaar het lampje branden.
De Prinsenpresentatie van CV de Metworst in ’t Molentje in Silvolde begint om 20.11 uur en de zaal is open om 19.11 uur. Meer info op Facebook en Instagram of op de website.


www.cvdemetworst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant