Prinses Marga, geflankeerd door haar adjudanten Angeline ter Voert en Crista Wenting. Foto: PR

Prinses Marga, geflankeerd door haar adjudanten Angeline ter Voert en Crista Wenting. Foto: PR

De Vrolijke Slörpers kiezen haas tot prinses

Maatschappij Didam Doetinchem

DIDAM - Raadslid Marga van Vuren is er als een haas vandoor gegaan met de titel van prinses van carnavalsvereniging De Vrolijke Slörpers uit Didam.

Op zaterdag 6 januari mocht onder toeziend oog van de leden, vrienden, familie en de zusterverenigingen ‘De Lange Rakkers’ uit Doetinchem en KV ‘De Griethtreejers’ uit Zevenaar coronaprins Erik de eerste eindelijk zijn scepter overdragen. Dat was na twee jaar toch wel een opluchting voor hem. Hij bedankte zijn adjudanten en de raad van elf met een presentje en nam daarna dankbaar een cadeau van zijn adjudanten in ontvangst. 

Voor de presentatie van zijn opvolger op het Prinsenbal in de residentie Gasterij de Harmonie had de PB-commissie wederom niet stilgezeten, ondanks dat ze dit jaar weinig tijd hadden gehad om de avond invulling te geven. Met als thema ‘De Slörpers Can See Your Voice’ kwam menig hilarisch optreden voorbij.
Tijdens het optreden van de laatste kandidaat, ‘De Jager’ met het nummer ‘Mijn naam is haas’ kwam er onverwachts een haas het podium op die vrolijk meedanste. Aangezien de jager echt niet kon zingen besloot de jury de haas dan maar tot winnaar uit te roepen. Onder luid gejuich van het publiek werd het masker van de haas afgezet en kwam als prinses raadslid Marga van Vuren tevoorschijn. Met haar motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ zal ze samen met haar adjudanten Angeline ter Voert en Crista Wenting, de Vrolijke Slörpers voorgaan in hun overvolle programma. Nadat ze haar proclamatie had uitgesproken, mag prinses Marga tijdens het aankomend carnaval de scepter zwaaien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant