Repair Café Berkelland heeft horlogebatterijen in alle soorten en maten. Foto: PR
Repair Café Berkelland heeft horlogebatterijen in alle soorten en maten. Foto: PR

Repair Café Berkelland heeft horlogebatterijen in alle soorten en maten

Maatschappij Borculo

Horlogebatterijen in alle soorten en maten 

BORCULO - Bij Repair Café Berkelland (RCB) kan men terecht om horlogebatterijen te laten vervangen. Men werkt er enkel met kwaliteitsbatterijen van Murata, Energizer, Maxell en Renata. Deze zijn op voorraad in 23 verschillende afmetingen. Ook voor het op maat maken van metalen horlogebanden staan de vrijwilligers bij het RCB klaar en meestal is het ‘klaar terwijl u wacht’.

Bij Repair Café Berkelland kan men daarnaast uiteraard terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, elektrische gereedschappen. RCB heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en ook nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, -messen is het RCB goed toegerust, waar deze weer professioneel scherp worden gemaakt.
RCB is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
RCB repareert dagelijks. Een afspraak maken kan met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, van maandag tot en met zaterdag via tel. 06-57 977 625 of via repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant