Annet Nikamp trad op voor de gasten van de jubilerende Zonnebloem. Foto: PR
Annet Nikamp trad op voor de gasten van de jubilerende Zonnebloem. Foto: PR

Annet Nikamp zingt voor gasten jubilerende Zonnebloem

Maatschappij Eibergen

EIBERGEN - Het was weer reuze gezellig in De Huve door de Speciale Zonnebloemshow van Annet Nikamp. Ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van de Zonnebloem had zij een muzikale collage van Nederlandstalige liedjes gemaakt. Vanaf het geboortejaar van de Zonnebloem tot op heden. Zingen kan ze, dat heeft ze al lang bewezen. Dankzij het uitgekiende repertoire kon er meegezongen worden en dat gebeurde dan ook. Vorig jaar trad Nikamp hier ook op met haar populaire Annet’s Jukebox.

Zonnebloem-afdeling Rekken viert 75 jaar landelijke Zonnebloem. Dinsdag 16 april was zangeres Annet Nikamp te gast bij Zonnebloem Rekken. Ter ere van het jubileum van de Zonnebloem nam ze de gasten mee op een muzikale reis door deze 75 jaren. Ze verraste de 35 gasten met liedjes waarmee ze allerlei artiesten eer bewees door ze uitstekend te imiteren op haar eigen manier. Ook oude liedjes in een nieuw jasje zoals van Gerard Joling: twee motten. En dan te bedenken dat een ‘Dorus’ in 2014 óók al Charlotte en Bas voor Zonnebloem Rekken uitgebreid bezongen heeft!

Met het speciaal door Annet gemaakte Zonnebloemlied kon iedereen meezingen. Er was feestelijke taart en er stonden lekkere hapjes op tafel samen met de voorjaarsboeketjes. Zo werd het op deze winters aanvoelende dag toch een ‘zonnige’ Zonnebloemmiddag voor de gasten en de vrijwilligsters.

Annet Nikamp heeft samen met haar partner Ronald het jubileumprogramma aan alle afdelingen in het land aangeboden dus wie weet verschijnt ze nog elders in de Achterhoek op het toneel.

In De Huve was er de Speciale Zonnebloemshow van Annet Nikamp, ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant