Fietsmaatjes Eibergen is de vijftigste Fietsmaatjes-locatie in Nederland. Foto: PR

Fietsmaatjes Eibergen is de vijftigste Fietsmaatjes-locatie in Nederland. Foto: PR

Eibergen start als vijftigste Fietsmaatjes-locatie in Nederland

Maatschappij Eibergen

EIBERGEN – Fietsmaatjes.NL viert een bijzondere mijlpaal met de start van de vijftigste Fietsmaatjes-locatie in Eibergen. Fietsmaatjes Eibergen biedt ouderen en mensen met een beperking de mogelijkheid om samen met een vrijwilliger te genieten van het fietsen op een duofiets door de prachtige omgeving. 

Fietsmaatjes is een initiatief dat in 2012 is gestart en zich richt op het stimuleren van beweging, sociale contacten en het plezier van het fietsen. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers kunnen mensen die zelf niet meer zelfstandig kunnen fietsen, toch de wind door hun haren voelen en de natuur ervaren op een duo e-bike. Met Fietsmaatjes Eibergen erbij zijn er nu vijftig Fietsmaatjes-locaties verspreid over heel Nederland. Joke Boevink, regio-coördinator Fietsmaatjes.NL Noord-Oost Nederland, is enthousiast over de komst van Fietsmaatjes Eibergen: “Er was veel belangstelling bij de informatiebijeenkomst. Het werd heel snel duidelijk dat initiatiefneemster Ine het absoluut niet alleen hoeft te doen. Ik word hier heel blij van.” 

Ine Schenk, oprichter Fietsmaatjes Eibergen over de start: “Mijn man was zo gelukkig dat hij, ondanks zijn ziekzijn, zelf nog op de fiets kon stappen. Dat maakt dat ik dit nu wil organiseren voor anderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.”
Fietsmaatjes.NL nodigt alle geïnteresseerden uit om deel te worden van deFietsmaatjes-familie! Mensen die enthousiast zijn geworden en meer informatie willen over Fietsmaatjes en hoe men kan bijdragen, kunnen kijken op www.fietsmaatjes.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant