Repetie Nieuw Leven Steenderen. Foto: Liesbeth Spaansen

Repetie Nieuw Leven Steenderen. Foto: Liesbeth Spaansen

Voetjes van de vloer met Nieuw Leven

Muziek Steenderen Toldijk

STEENDEREN/TOLDIJK - Zaterdagavond 2 maart geeft Muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen in zaal Den Bremer in Toldijk een bijzonder concert: Let’s Dance. Lekker dansen op live muziek van de harmonie en de malletband, met dansdemonstraties van topdanspaar Werner Vredegoor en Sylvia van Emst en Jaren ‘50 dansgroep De iesselschotsers. Aanvang 20.00 uur, zaal geopend vanaf 19.30 uur.

Nieuw Leven kent verschillende afdelingen binnen haar vereniging: de harmonie en de malletband die voor dit concert een programma hebben samengesteld met dansmuziek, een jeugd-malletband en dweilorkest ‘Net ff Anders’. De harmonie van Nieuw Leven kent een kleine dertig spelende leden en staat sinds januari 2016 onder leiding van dirigent Christa Boerman. Met dit dansconcert neemt zij afscheid van Nieuw Leven. De harmonie speelt onder andere de compilatie So you think you can dance met Fame, Time of my life en Dancing Queen en bekende nummers als Uptown Funk, Stayin’ Alive, Relight my Fire en Holiday in Rio. De malletband van Nieuw Leven bestaat uit ongeveer tien spelende leden en staat onder de leiding van instructeur Marius Bongers. Binnen de malletband zijn de muziekinstrumenten onderverdeeld in melodisch en ongestemd slagwerk. De malletband brengt onder andere Great Balls of Fire, Twee Motten, de Elvis medley en Jan Smit medley. Er wordt gezamenlijk afgesloten met Everybody needs somebody. Het topdanspaar Werner Vredegoor en Sylvia van Emst en Jaren ‘50 dansgroep De iesselschotsers verzorgen tijdens het concert dansdemonstraties. 

Maaike Zetteler presenteert dit bijzondere concert. Zij zal uitleg geven bij de muziekstukken en de daarbij horende dansen. Meedoen en/of luisteren is gratis. Aanmelden via secretarisnieuwleven@gmail.com. Vol is vol.


nieuwleven-steenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant