Voorlezen: leuk én leerzaam. Foto: PR

Voorlezen: leuk én leerzaam. Foto: PR

Foto: PR.

Voorleeshalfuurtjes wekelijks in de bieb

Onderwijs Gendringen Terborg Ulft Varsseveld

OUDE IJSSELSTREEK - Alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort hebben wekelijks gezellige voorleeshalfuurtjes.

Voorlezen is belangrijk voor de taal- en spraakontwikkeling van elk kind. Het geeft een kind een voorsprong want het leert veel nieuwe woorden en gaat later zelf beter lezen. Maar bovenal is het leuk. De Bibliotheek laat graag zien wat ze allemaal heeft en doet om van voorlezen een feest te maken. Zo kun je als (groot)ouder de fantasie van je (klein)kind prikkelen met gekke, leuke, spannende en mooie verhalen. 

Daarom organiseert de Bibliotheek een wekelijks voorleeshalfuurtje: Iedere maandag van 14.30 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Ulft, iedere donderdag van 10.30 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Gendringen en van 14.30 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Terborg en iedere vrijdag van 14.30 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Varsseveld. En wie er thuis mee door wil gaan kan van de bibliotheekmedewerkers horen welke boeken hier leuk en geschikt voor zijn. Daarbij lenen kinderen tot 18 jaar gratis en boetevrij bij de bibliotheek. Aanmelden voor het voorleeshalfuurtje is niet nodig.
Meer informatie op de website.


www.achterhoeksepoort.nl