Vollverijs smasht. Foto: Tom Venhorst

Vollverijs smasht. Foto: Tom Venhorst

Foto: Tom Venhorst

Vollverijs B1 begint met 1-3 zege

Sport Silvolde

RIJSSEN - IJzel heeft ervoor gezorgd dat op donderdag 11 januari de topper in de promotieklasse, Dames Vollverijs 1 - Halley 3 niet kon doorgaan. Voor deze wedstrijd wordt een nieuwe datum vastgesteld.

Afgelopen zaterdag zat het weer niet dwars en dat pakte voor Jongens B1 van Vollverijs goed uit. Met een 1-3 winst in de uitwedstrijd tegen Rivo Rijssen zorgden zij voor een prima start van dit jaar en deze competitie. Het Vollverijs-team treft nu allemaal tegenstanders die uit Twente komen. Een eindje rijden voor de uitwedstrijden dus.
Bij de eerste, in Rijssen, merkten de Vollverijs-spelers dat het niet overal vanzelfsprekend is dat er inspeelballen ter beschikking worden gesteld. Uiteindelijk, met wat sprokkelen, bemachtigden ze er toch nog drie. Dat bleek genoeg voor een sterke start: de eerste set werd gewonnen met 12-25. In de tweede set ging al iets moeizamer door veel eigen foutjes. Maar na een tijdje achter gestaan te hebben trok de ploeg de set toch naar zich toe en won met 24-26.
In de derde set keek Vollverijs snel tegen een flinke achterstand aan. Na het introduceren van toch wat meer positiespel kwam het team terug maar verloor de set met 20-25. Maar het herstel was in gang gezet en het team geloofde er weer in. De vierde set werd keurig gewonnen: 12-25.
Op zaterdag 27 januari speelt het team om 15.00 uur thuis tegen Mintonette uit Holten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant