De verbouwing van de kleedkamers bij KV Olympia’22 krijgt vorm; vooral door de inzet van het klusteam. Foto: PR
De verbouwing van de kleedkamers bij KV Olympia’22 krijgt vorm; vooral door de inzet van het klusteam. Foto: PR

Verbouwing kleedkamers KV Olympia’22 gereed

Sport Borculo

BORCULO - Voor het klusteam van KV Olympia’22 dat vanaf eind oktober 2023 tot en met deze maand maart elke week bezig is geweest om de kleedkamers een metamorfose te geven en in de kantine een begin hebben gemaakt met de verbouwing kan het veldkorfbalseizoen beginnen. Het werk van deze aanpakkers, onder leiding van Eric Bannink, Erik Huijsmans en Michelle Huijsmans, die de planning goed hadden voorbereid, zit er op. De Borculose korfbalvereniging is ongelooflijk trots op het klusteam en het resultaat.

Maaike Besselink is de ontwerpster van de kleedkamers. Het stukadoorswerk, het tegelwerk en de gietvloer van de kleedkamers zijn gedaan door stukadoorsbedrijf Martin Immink, tegelzetbedrijf Ditzel en Amipox vloeren. De voorbereidingen hiervoor en al het schilderwerk is gedaan door het klusteam. Ook is er door het klusteam aan de zijde van het nieuwe terras een kozijn geplaatst met dubbele deuren, de verhoging is eruit gehaald en de vloer gelijk gemaakt. Voor de nabije toekomst zijn er plannen om ook de kantine een opknapbeurt te geven.
Deze verbouwing is mede mogelijk gemaakt door giften van meerdere fondsen en stichtingen. Het klusteam bestond uit Eric Bannink, Erik Huijsmans, Michelle Huijsmans, Wim Onis, Esther Smeenk, René Smeenk, Sjoerd Stronks, Frans Hermans, Jorrit Schuurman, Tim Huijsmans, Herwin te Brinkhof, Lennart Onis, Bram Dolleman, Miranda Konings, Sander Hakken, Tonny Huinink, Martin Textor en Rudi Seesink.

De verbouwing naderde eind februari/begin maart zijn voltooiing. Om de kantine en de kleedkamers weer te kunnen gaan gebruiken heeft een grote groep leden deze nu schoon en stofvrij gemaakt zodat het veldseizoen weer van start kan gaan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant