Blijdschap bij Warnsveldse Boys na het doelpunt van Bart Spijkers.
Blijdschap bij Warnsveldse Boys na het doelpunt van Bart Spijkers. Foto: Suzanne Halfmouw

Winst voor Warnsveldse Boys tegen Witkampers

Sport Warnsveld

WARNSVELD - Voor beide ploegen stonden er 3 belangrijke punten op het spel. Voor Witkampers om de aansluiting in de top 5 te behouden en voor Warnsveldse Boys om weer een stap te zetten naar de top 5.

Beide ploegen toonden een hoop inzet en strijdlust maar desondanks was het een wedstrijd waar weinig kansen gecreëerd werden. 10 Minuten voor de rust belandde de bal van Witkampers op de lat en kwam Warnsveld goed weg. Vlak voor het rustsignaal klonk is er een kans voor Warnsveld, welke voorlangs het doel ging.

De 0-0 ruststand gaf een goed beeld van de 1e helft. De tweede helft was niet heel anders, genoeg inzet maar weinig kansen. In de 63e minuut is het Bart Spijkers die zijn kans schoon ziet en de 1-0 binnenkopt. Vlak voor het einde van de wedstrijd een mooie aanval aan Warnsveldse Boys zijde en is het Bart Spijkers die de bal netjes afrond in het doel van Witkampers, maar het doelpunt wordt afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

Witkampers kreeg geen kans meer op de gelijkmaker en zo is het Warnsveldse Boys die de 3 punten mag bijschrijven.

Donderdag 28 maart speelt Warnsveldse Boys om 20.15 uur de kwartfinale van de Achterhoekcup tegen Viod 023, op Sportpark Dichteren in Doetinchem. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 7 april tegen Orderbos, in Apeldoorn.