Leon Knuttel op weg naar het 5e doelpunt van Warnsveldse Boys. Foto : Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys wint van hekkensluiter SV Orderbos

Sport Warnsveld

WARNSVELD - Al in de 5e minuut is het Jasper Holties die na een uitstekende aanval de 0-1 op het scorebord aanbrengt. Orderbos was echter niet van plan om met een oorwassing van het veld af te gaan, en wist hierdoor een verdere achterstand te voorkomen . Warnsveldse Boys kon de kansen niet benutten en zodoende gingen de ploegen met een 0-1 ruststand naar de kleedkamers.

In de tweede helft bleef Orderbos nog even de hoop houden op een gelijkmaker, een vrije trap belande op de lat, maar in de 65e minuut maakt orderbos een overtreding op Koen Eitjes in het strafschopgebied, en is het Bart Spijkers die de 0-2 maakt. Hierna ging het snel, in de 72e minuut een schot van Koen Eitjes, en is het wederom Bart Spijkers die de rebound keurig naar binnen schiet, 0-3. In de 80e minuut leek het schot van Bart Spijkers over het doel te gaan, maar stuitert de bal toch achter de keeper, 0-4.

Orderbos bleef echter jagen voor een doelpunt en in de 85e minuut benut Orderbos een kans, 1-4, waarna Leon Knuttel in de laatste minuut de 1-5 op het scorebord aanbrengt.

Warnsveldse Boys bevindt zich na deze terechte overwinning op de 6e positie, met 1 wedstrijd minder. De verschillen met de nummers 3 t/m 11 zijn echter niet dusdanig groot en zodoende kan het nog een spannende competitie worden. Zondag 14 april speelt Warnsveldse Boys thuis tegen VDZ die momenteel op de 3e positie staat.