Sociï Heren 1, v.l.n.r. Edwin van Zuilekom, Rob Langwerden, Dirk Breukink, Arend-jan Groot Jebbink, Roy Weetink, Erik Rukkers en Herman Vlogman. Foto: Josine Breukink

Heren 1 Sociï volleybal kroont zich tot kampioen recreanten

Sport Wichmond

WICHMOND - Opnieuw klinkt het gejuich door de sporthal! Heren 1 van Sociï heeft zich woensdag 17 april gekroond tot kampioen van de recreanten 1e Klasse A, na een enerverende wedstrijd tegen Bruvoc uit Brummen. Met een overtuigende prestatie en vastberadenheid wisten de heren de felbegeerde titel binnen te slepen.

De avond begon met gespannen verwachtingen, wetende dat twee gewonnen sets niet genoeg zouden zijn voor het kampioenschap. Toch begonnen de heren vol vertrouwen en vastberadenheid aan de wedstrijd. Ondanks een vroege achterstand in de eerste set, herpakten ze zich snel en namen ze de controle over het spel. Met indrukwekkende aanvallen en een solide verdediging behaalden ze de eerste set met een overweldigende 25-11.

Deze trend zette zich voort in de tweede set, waarbij de heren met vastberadenheid en teamwork de set met 25-14 naar zich toe trokken. De spanning steeg in de allesbeslissende derde set, waarbij beide teams elkaar in evenwicht hielden tot 18-18. Op dat cruciale moment toonden de heren van Sociï hun mentale kracht en vastberadenheid. Met een strategische time-out en ongeëvenaarde focus op het spel, sleepten ze punt voor punt binnen en veroverden ze uiteindelijk de derde set met 25-20, waarmee ze het kampioenschap veiligstelden.

Na de huldiging met bloemen en kampioensshirtjes barstte het feest los in de kantine van Sociï, waar nog lang werd nagenoten van deze overwinning.