Bart Spijkers ziet zijn schot rakelings langs het doel gaan. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys en Beekbergen delen de punten

Sport Zutphen

WARNSVELD - Beekbergen heeft de punten hard nodig om uit de degradatiezone weg te komen en Warnsveldse Boys is er alles aan gelegen om uit de onderste regionen te blijven.

In de eerste helft was Warnsveld de betere ploeg maar wist het tegen het fysiek spelende Beekbergen niet tot een score te komen. Kansen waren er voldoende maar deze werden niet benut. Ook het doel van Warnsveld bleef schoon en dus bleef de ruststand op een 0-0 staan.

In de tweede helft eenzelfde beeld. Warnsveld kreeg in de 80e minuut een penalty mee, na een overtreding op Bart Spijkers in het strafschopgebied, maar de keeper van Beekbergen dook in de juiste hoek en wist een voorsprong voor Warnsveld te voorkomen.

Beide ploegen kwamen niet meer tot een score en moesten genoegen nemen met 1 punt.

Donderdag 25 april speelt Warnsveldse Boys thuis, om 20.15 uur, tegen de nummer 3, Lochem.